Servei de Neteja a Locals Comercials

En LG Vallès sabemos que un negocio de este tipo, el único y principal objetivo es obtener unos buenos resultados de venta. Nuestra metodología de trabajo está enfocada para cumplir con unas condiciones de salubridad óptimas y además, para conservar una buena imagen del establecimiento.

Amb el nostre servei de neteja, els locals comercials disposaran de professionals que mantindran unes condicions de neteja i desinfecció d'alta qualitat. Amb el suport dels nostres supervisors, tot el personal està format i preparat per adaptar el servei a les característiques de l'establiment i dels productes o serveis, que es troben a la venda: taulells, aparadors, accessoris de decoració, superfícies, rètols, etc. . Cuidem amb delicadesa els accessoris i detalls que formen part de l'estil decoratiu del local, com pot ser la neteja de vidres.

És important valorar i analitzar prèviament amb detall el funcionament i les dimensions del negoci, per aplicar un mètode de neteja que tingui en compte en tot allò que resulta visible de cara als clients , amb l'objectiu de mantenir una imatge impecable que ajudi a la captació i la productivitat del negoci. Valorarem el trànsit de clients, les franges horàries de més venda comercial, els tipus de vendes… Tot per recomanar-li la millor opció de neteja.

Truqueu o sol·liciteu un pressupost i en breu, un supervisor us assessorarà i us informarà de tots els avantatges amb tot detall sense cap mena de compromís.

Amb el nostre servei de neteja, els locals comercials disposaran de professionals que mantindran unes condicions de neteja i desinfecció d´alta qualitat.